Om os

Hvem er vi?

Din lokale høreklinik er en kæde af høreklinikker, der dækker Nordvestsjælland. I øjeblikket består vi af to klinikker i hhv. Holbæk og Asnæs, samt kørende høreklinik, hvor vi varetager klienters behov ude i hjemmet – de klienter, der af en ene eller anden årsag ikke kan komme til os.

Vi lægger stor vægt på, at vores kunder får den absolut bedste behandling, og vores medarbejdere har alle en relevant uddannelse enten inden for hospital eller universitet, så de er kapable til at varetage opgaverne. 

Vi er pt fem kvinder – der sørger for en grundig, teknisk, omsorgsfuld, gennemgribende behandling af din hørenedsættelse.

Vi har utroligt godt uddannet personale, med lang erfaring inden for forskellige fag. Vores audiologiassistenter er hospitals- samt universitetsuddannede, vi har regnskabsansvarlige, kommunikation- og marketingsansvarlig samt blæksprutter med otte arme. Hos os vil du altid blive taget godt imod – både ved frontdesk og inde på audiologikontoret.

Din lokale høreklinik er uafhængige – dvs. vi helt uvildigt kan rådgive vores klienter til det høreapparat, der passer bedst til deres hørelse – helt uagtet mærke. Vi er ikke så mange uafhængige klinikker tilbage – men vi har tænkt os til alle tider at holde fast i vores uafhængighed. Vi er ikke ”i lommen” på nogen producenter, ligesom vi ikke er ejet af høreapparatsproducenter. Det betyder også, vi ikke har en stor økonomisk stærk pengemaskine i ryggen, men selv løber de ekstra mil der skal til, for at få hele maskinrummet til at spille – lige fra reklamer til indkøb og kundepleje. Men vi elsker selv at kunne have indflydelse på alle del af processen – og det er med til at gøre vores klinikker personlige og stærke.

Historie

Din Lokale Høreklinik blev stiftet i 2012 og har haft klinikker i flere sjællandske byer – i dag består vi af to store veletablerede, men personlige klinikker, som ligger i Asnæs og Holbæk – samt den udekørende klinik. Joan Stenaae Hansen har selv arbejdet som audiolog i klinikkerne siden 2012, men overtog i 2017 ejerskab og ledelse af alle klinikkerne. Joan har været ansat forskellige steder i høreapparatsverdenen, inden hun uddannede sig til audiologi på Hillerød Sygehus; hos Microtronic (komponenter til høreapparater), Gn ReSound (Ototekniker) og siden 2012 Din lokale høreklinik –tidligere God hørelse.

Mærker og efteruddannelse

Vi forhandler alle de kendte mærker af høreapparater fra bl.a. GN Resound, Phonak, Widex, Oticon, Starkey med flere (du kan se mere under priser). Vores personale får også løbende efteruddannelse hos vores leverandører, så de altid er på forkant med de muligheder, som de forskellige høreapparater giver, og som giver dig den bedste hørelse.