Hjemmebesøg

HØRETEST I HJEMMET

Har du ikke mulighed for at komme til en af vores klinikker, så kommer vi til dig og foretager høretesten hjemme, hvor du befinder dig. 

Vi kører over alt på Nordvestsjælland/Midtsjælland og kan udføre præcis samme gode service – og alle steps af forløbene i dit hjem – uanset om du bor i eget hjem, på plejehjem, i beskyttet bolig eller på aflastning.

Besøgene varetages af vores veluddannede audiologiske personale, Maria og Joan, der tager alting i jeres tempo, så I føler jer mødt og hørt i jeres behov.

Vi starter med høreprøve, dernæst tilpasning og derfra kan vi komme til justeringer hos jer, på samme måde som hvis du ellers benyttede vores fysiske klinikker. Undervejs i processen er det muligt at afsøge om I som klienter er interesserede i at kombinere det med fjernjustering – som en ekstra mulighed, eller om I er mere tilpasse med det fysiske besøg.

Ved en høretest i hjemmet kan det være rart at have en pårørende til stede, hvis klienten ikke er frisk nok til selv at kunne overskue både info og besøg. Det kan være plejepersonale eller familie/venner, der kan være tilstede. Flere ører lytter altid bedre. I mange tilfælde kan vi også ringe en udvalgt pårørende op, og berette om de beslutninger der er blevet taget undervejs, så alle føler at de er med i beslutningsprocessen om at få de rette høreapparater.

Vi kører efter en planlagt rute, der forsøger at samle de samme områder, så vi ikke bruger for meget spildtid på landevejen. Derfor vil I ofte opleve at få at vide, hvilket nummer I er på turen, i stedet for et præcist klokkeslæt. Oftest vil vi ringe dig op, når vi er på vej mod dit hjem.

I øjeblikket er hjemmebesøgsdagene lagt onsdag og torsdag.

Vi glæder os til at udføre kompetent og personlig service – ude i dit hjem.

Ring 88770404 og bestil tid til et hjemmebesøg.